Головна » Життя школи » Українська Кассандро-2021

  • Вінницька обласна бібліотека для юнацтва з метою вшанування творчої спадщини Лесі Українки, виявлення і підтримки творчих здібностей молоді, залучення її до творчої діяльності та активної участі у культурному житті регіону протягом лютого – березня 2021 року проводиться обласний конкурс-флешбук «Українська Кассандро, твоє слово лунає!». 

    Учні Слободо-Шаргородського ЗЗСО І-ІІІ ступенів долучились до участі в Обласному конкурсі-флешбуці "Українська Кассандро, твоє слово лунає" (до 150-ти річчя від дня народження Лесі Українки). Керівник: Войцехівська Світлана Олександрівна.

     

    Гуменюк Ірина(11клас). Леся Українка. Уривок з "Твої листи завжди пахнуть зов'ялими трояндами"

    Вербицька Ірина(10 клас).Леся Українка. ” Уста говорять: "Він навіки згинув..."

    Попова Аліна(11клас). Леся Українка. Монолог Міріам з поеми "Одержима"

    Самборська Катерина(10клас).Леся Українка. Уривок з  “Епілог”. 



    Привітання від організаторів конкурсу

    Вітаємо з перемогою!

     

    Висловлюємо щирі слова вдячності за активну участь, гідний виступ та  яскравий прояв здібностей, таланту і харизми в обласному конкурсі-флешбуці на краще прочитання поезії Лесі Українки «Українська Кассандро, твоє слово лунає!» з нагоди 150-річчя від дня її народження. 

     

    Дякуємо, що зробили цей конкурс справжнім святом українського художнього слова! Бажаємо і надалі досягати неймовірних успіхів, на повну реалізовувати величезні творчі можливості у житті та втілювати кожну заповітну мрію. І нехай Вам завжди вдається перемагати не тільки в конкурсах чи змаганнях, але і в будь-якому бою!

     

    З найкращими побажаннями, колектив Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва

     

    Щоб перейти у галерею натисніть тут.